Saturday, October 19, 2019

1000 zam zam percuma

As salam

Daftar pakej umrah untuk dapatkan zam zam 5 liter percuma..
Balik nanti di klia lagi 5liter
2 x 5 liter PERCUMA
https://www.wasap.my/0139295956/1000zamzampercuma








Monday, September 9, 2019

Badal Haji 2020 1441H

As salam ,



Ayah dan ibu tak sempat tunai haji masa hidup?

Tariq Travel & Tour membuka peluang kepada sesiapa yang nak tunaikan Haji Badal untuk ayah dan ibu bermula RM2600 sahaja.

Semoga usaha kita ini, membantu mereka tenang di 'alam sana'.

====================
“Bila sijil Badal Haji akan dapat & apa yang saya akan terima di Malaysia?”
====================

Insyallah, 20 Ogos nanti, sijil Badal haji akan dikeluarkan dan 1 September nanti anda akan menerima:

Air zam zam 5 @ 10 Liter
Tasbih dan minyak atar
Kain serban atau tudung
Sejadah mini.
Oh ya, bayaran  RM2600 akan disempurnakan oleh Mutawif Tariq Travel.

Terhad untuk 80 orang sahaja.

====================
Ingin daftar segera? 😎
====================

Klik ‘Learn More’ untuk info lanjut.

“Semoga Allah s.w.t menerima ibadah Badal Haji ini. Mengabulkan segala doa-doa yang disampaikan & menempatkan ibu & ayah dikalangan para Nabi serta orang-orang Soleh & Solehah di Syurga kelak.”

Amin Ya Rabbal A'lamin.
Last call untuk tunaikan badal haji kepada arwah ayah, mek, ibu mertua, pak mertua, adik beradik yang telah meninggal dunia.




Barangan cenderahati dari bumi mekah ..Air zam zam 5 liter bukan 1 liter..
23 zulhijjah petugas akan dapat sijil , dan pos lajuu skynet akan hantar ke pejabat tariq travel di pasir puteh. september Insha Allah sapa , seminggu sampai kepada waris di malaysia ...sabah serawak ..perlis , johor pon layan ...poslaju ,skynet ,GDeX oyat jah nak  syarikat mana?






tarikh akhir  10 ogos ....tarikj wukuf 22 ogos ...
apa-apahal call je ceo atau team hebat tariq travel seluruhg malaysia .

Wednesday, September 4, 2019

turkey direct flight pakej




Memperkenalkan pakej turkey direct flight KUL istanbul by MAS ...
Harga All in dari Domestik termasuk Sabah serawak tambah rm300

Sila call wasap CEO 0133541130 untuk atucara

Izzat 0186657166






Sunday, July 28, 2019

HAJI FURADA 2019

As salam ,
khas untuk yang ada duit , tetapi giliran haji lambat lagi ..

kami usahakan VISA FURADA  untuk anda ,

Visa furada tanpa melalui tabung haji dan  kali ke- 2 pon buleh..special invitation by saudi .
harga visa pon sudah rm15,000
tiket rm9000
hotel memang harga tinggi ...
Janji naik haji rm35,000 sahaja untuk bilik ber-4...nak upgrade bilik 5star pon buleh.

cepat call /wasap CEO 0139295956 0133541130 PEJABAT  097869566 0350304375 UNTUK DAFTAR TARIKH TUTUP 31 JULAI ..LAST TERBANG 7 OGOS 2019.
Dapat visa baru buat bayaran. Tiada risiko scam atau terkandas.

NAK DAFTAR UNTUK 2020 PON BULEH.. wasap muka depan passport ke pada CEO 013541130



jumlah VISA FURADA PAKEJ FAIRMONT CLOCK TOWER  amat terhad hanya 20  sahaja


Salam Tetamu Haji 2019

  • Tidak perlu tunggu giliran panggilan haji
  • Tidak perlu risau jarak penginapan yang jauh
  • Tidak perlu bimbang  perlaksanaan ibadah haji di kala waktu puncak haji
  • Tidak perlu menunggu bas penuh dan berkongsi bas untuk bergerak
Penginapan di Hotel Rotana As Safwa dari Hari Pertama Tiba di Mekah

  • Memberi peluang solat di Masjidil Haram
  • Memperkasakan persediaan mental, fizikal dan rohani untuk memantapkan persediaan Mabrur
Penginapan Khemah VIP di Masyair (Mina/Arafah)

  • Selesa aircond
  • Jarak untuk melontar yang dekat
Hotel Madinah Dallah Taibah @ Setaraf

  • Berhadapan Gate 25 memudahkan jemaah wanita ke Raudhah 
  • Bersebelahan pintu memudahkan urusan suami isteri/keluarga
Bas Sewa Khas

  • Kami menggunakan bas khas
  • Tidak perlu menunggu bas penuh baru bergerak
  • Tidak bercampur dengan jemaah negara lain
  • Menjimatkan masa menunggu kenderaan
Mutawwif Berpengalaman

  • Jemaah dibimbing oleh mutawwif yang berpengalaman mengendalikan Haji Furada
  • Jemaah akan disertai mutawwif dari Malaysia sepanjang berada di Saudi





jumlah VISA amat terhad hanya 15 sahaja




Thursday, March 7, 2019

LESEN Kementerian pelancongan Inbound,Outbound & Ticketing

Alhamdulillah LESEN IOT Tariq Travel & Tour Sdn Bhd mendapat kelulusan untuk 3 tahun lagi SAH sehingga 19 FEB 2022









                      As salam,

                Alhamdulillah setelah 4 tahun mencuba , pihak kami telah berjaya mendapat lesen daripada kementerian Pelancongan Malaysia utk menjalankan perniagaan ini secara SAH .

Lesen IOT , inbound ,Outbound dan Ticketing ini amat berguna utk rujukan para pelanggan kami.
langkah seterurusnya pada 22-23 oktober , saya akan menghadiri Kursus Pemantapan Pengendalian Umrah  di Institut Profesional Baitullmal.

selepas tamatnya kursus ini Tariq Travel & Tour sdn bhd akan menjadi pengendali umrah yg berdaftar.
boleh di semak di website kementerian pelancongan 






Seterusnya, pihak kami akan cuba utk menjadi ahli IATA , persatuan syarikat peringkat dunia .
dengan ahli IATA , kami akan berurusan dgn muasasah di saudi . (jemaah umrah 10ribu setahun sekurang kurangnya.)

Komitmen kami terhadap bidang ini amat tinggi ,selepas kami melepaskan perniagaan kedai emas dan jurutera.

Terkini 1 okt 2017 LKU lesen khas Umrah, 
pihak tariq travel dah submit permohonan lengkap di pejabat MOTAC caw. kelantan pada khamis 4 okt.
cuma sertaikan 
lesen KPK/LN 7328 
sijil penyertaan KPPU siri 3/2016

Insha Allah lulus .. 
ALhamdulillah,
24 Jan DAH LISTED DI MOTAC  sila klik      semakanLKU






high speed train medinah to mekah sar400 one way perpax





INFO ON HARAMAIN HIGH-SPEED RAILWAY



Operation Hour;

•Wednesday to Sunday ONLY





Ticket;

•Buy online - www.hhr.sa

•Over the counter - take taxi

(one way 35SR)

*mutawif buy on behalf day before





Transport to terminal;

•Charted van for 230SR per trip

*Madinah -  Bir Ali (20min)

   (Sunnah prayer & miqat)

*Bir Ali - Train Station (15min)



•Take taxi for 35SR per trip

*Direct Madinah - Train Station

 (Skip sunnah prayer & miqat in train)



•Take bus for 5SR per person

*Direct Madinah - Train Station

(Skip sunnah prayer & miqat in train)





Journey timing;

Madinah - Jedah - Makkah ~ 3hr

 12.00pm- 2.15pm-2.45pm



P/S :

1) ANNOUNCEMENT ON BIR ALI BOUNDARY FEW MINS AFTER DEPARTURE (those not yet take miqat earlier - ALERT!!!)



2) BE EARLY SINCE TRAIN DEPART ON TIME. COUNTER OPEN 1HOUR BEFORE DEPARTURE TIME



3) BRING OWN FOOD IF COME EARLY SINCE NO RESTAURANT AVAILABLE YET

Thursday, January 17, 2019

Promosi umrah oktober/nov 2018 dan info umrah 2018-2019

As salam.

call/whatsapp 0137829566   pejabat 097869566

untuk penerbangan okt  dan awal nov ...
ada promo dari syarikat saudi dan MH
promo bilik fullboard dari hotel 5 star ...Le Meridain / Milenium  / anjum /makarem ajyad dsb ..
harga pakej rm 7600 menjunam ke rm5990 sahaja ...
.14 hari rm 8500 ke RM6400
16 Hari RM9000 ke RM6990 ....
 Betul ke Bohong ...gimik ke apa ... kan janji lain dapat lain...
flight murah , hotel murah ...saya pon dapat bagi diskaun lah ...rm2010 TOTAL DISKAUN ...
Biar betul ...

10-25 jan 2019
RM 6400 Untuk 14 hari ...10 hari mekah 4 hari madinah
hotel mekah  ajyad makarem 100m
madinah concorde dar al khair 50m pintu 15





Nak deal , nak cari pakej ..biar berurusan direct dengan CEO tariq  sendiri ...
pengurus cawangan @ team hebat hanya pemudah urusan di tempat masing masing sahaja...
Qoutation harga tanya CEO...urusan kursus umrah , taklimat , beg saguhati yang comel ...sila berurusan dengan pengurus cawangan dan team hebat tariq .

















Info pakej nov -dec 2018 ..jan -nov  2019
nak custom ,(semi -D iy) tiket ada , nak hotel +visa sahaja..
nak visa ,tiket dan bus sahaja...
nak semua ...tak nak makan . tak nak beg ( umrah kali ke-5 daa , )
 sila hubungi CEO





Pakej Bajet

RM 5800 (12H)
RM 7000 (14H)
RM 7600(16)  10hari mekah
πŸ•‹ ➖Makarem Ajyad  hotel mekah  mekah 100 m
πŸ•Œ➖Concorde taiba hotel madinah 60m gate 15

Pakej 5star

Rm 7600 (12H)
Rm 8500 (14H)
Rm 9000 (16H) 10 hari mekah
πŸ•‹➖Safwah hotel mekah  50m
πŸ•Œ➖Elaf taiba hotel madinah  50m gate 15

✈penerbangan saudi airlines @ MH
Bisness class seat saudi tambah 3000/pax

Harga bilik ber-4/5

tarikh terbang

➡20 nov-1 dec
➡20 nov -5 dec
➡20 nov -7 dec

➡6-17 dec
➡6-20 dec
➡6-23 dec

➡13-24dec
➡13-27dec
➡13-29 dec

2019






➡10-21 jan 2019
➡10-25 jan
➡10-27 jan

➡26jan-6 feb
➡26jan- 8feb
➡26 jan -10feb

➡2-13feb
➡2-17feb
➡2-19 feb

➡7-18mac
➡7-21mac
➡7-23mac

cuti sekolah mac 2019

➡23mac- 2 april
➡23 mac-4 april
➡23mac-6 april

➡4-15april
➡4-19april
➡4-21april

CUTI SEKOLAH MAY (25MAY-9JUN)
RAMADHAN 1440H

Bajet
πŸ•‹Hotel mekah jawharat Muner 250 M
πŸ•ŒHotel Madinah Concorde Taiba 60M ke gate 15

5 Star
πŸ•‹Hotel mekah safwah/dar πŸ•ŒEiman Royale /Milenium 50M
Hotel Madinah Elaf taiba/Concorde Dar Al khair 50M gate 15

AWAL

✈1-12MAY
Bajet Rm 7000
5 Star Rm 9000

✈1-14MAY
Bajet RM 7400
5 Star RM 9500

✈1-16MAY
Bajet RM 7800
5Star RM 10000

TENGAH

✈16-27MAY
Bajet RM7500   
5Star RM 9900

✈16-29MAY
Bajet RM8000   
5Star RM 10400

*✈16-31 MAY *
Bajet RM8400   
5Star RM 10800

RAYA DI MEKAH

Bajet RM 8000
5Star RM 12000

RAYA DI MALAYSIA

Bajet RM8000
5 Star RM12000

*SEBULAN *

10 hari madinah 20 hari mekah Bajet RM 15,000
5Star RM 25,000

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£

PROMOSI




2 SYAWAL -17 SYAWAL 1440H  6-22jun 2019

♦Rm4990♦
🚩16H (12 hari makah 4 hari madinah)
hotel mekah jauharat muner 250meter
hotel madinah concorde taiba 60meter pintu 15
penerbangan kul jed jed kul


MUSIM BARU 1441 HIJRAH 

Pakej Bajet

RM 5800 (12H)
RM 7000 (14H)
RM 7600 (16H) 10hari mekah
πŸ•‹➖Burj qiwar hotek mekah 60m
πŸ•Œ➖Concorde taiba hotel madinah 60m gate 15

Pakej 5star

RM 7600 (12H)
RM 8500 (14H)
Rm 9000 (16H) 10 hari mekah
πŸ•‹➖Safwah hotel mekah 50m
πŸ•Œ➖Elaf Taiba hotel madinah 50m gate 15

✈ Penerbangan Saudi airlines @ MAS
Bisness class seat Saudi ➕3000/pax

Harga bilik ber-4/5

Tarikh terbang
Bermula

September

➡19 - 30sept 2019
➡19sept -3okt 2019
➡19sept -5 okt 2019

Oktober

➡17-28okt
➡17-31okt
➡17okt-2nov

November

➡14-25nov
➡14-28nov
➡14-30nov


kena daftar ..cukup korom baru terbang ..

sila tinggalkan no talipon untuk dihubungi

CEO Tariq travel
πŸ“ž0137829566
☎097869566
πŸ“ www.tariqtravel.biz
πŸ“FB tariqtravelpasirputeh
πŸ“Instagram tariqtravel06

1000 zam zam percuma

As salam Daftar pakej umrah untuk dapatkan zam zam 5 liter percuma.. Balik nanti di klia lagi 5liter 2 x 5 liter PERCUMA https://www....