Wednesday, July 12, 2017

UMRAH MUSIM SEJUK 5 STAR HOTEL RM 6599 SAHAJA!! MAKAN FULLBOARD!

ASSLAMUALAIKUM...

Tengok tajuk macam xpercaya kan ? yeee percayalah saudara saudara sekalian.

penginapan selesa, dari airport lagi pengarah urusan kami akan jemput. bahkan sblom anda bertolak !! taklimat , semua mngenai persiapan dari A hingga ke Z pengrah urusan kami akan briefkan utk anda. Apa yang paling MENARIK dan KELAINAN mngenai pakej umrah TARIQ TRAVEL AND TOURS ini adalah. SATU LAGI NIII, SATU LAGIIII,MAKAN. makan penting ok . kalau makan xkenyang macam mana ibadah nak lengkap. MAKAN KAMI SEDIAKAN FULLBOARD. Saya ulang suara , MAKAN FULLBOARD. dan yg paling utama..............

..............................PENGARAH URUSAN SEBAGAI MUTAWIF................................................

Nampak simple sahaja . tapi cuba andaa bayangkan sekiranya anda berdaftar dengan agensi agensi tertentu . niat dalam hati dah elok untuk umrah, dpat2 cakap xserupa bikin. Saya tidak bergurau. Saya tidak menuduh. Memang ramai sahaja yang telah terkena( SEMEMANGNYA BUKAN PELANGGAN TARIQ TRAVEL LAH YEA). kalau anda nak tahu cuba google, dalam google je dah ad brpa bnyak kes. kes sangkut d airport lah. sangkut de mekah la. madinah lah, hotel cakap xsama bikin lah. dalam iklan tunjuk 5 bintang, gambar lawaaaa. mewah sangat. tapi bila sampai ? ummmm. HAMPEHH.

Sebab tu lah di sini sekali lagi saya tekankan mempunyai mutawif yg bertanggungjawab adalah sgt penting. Klau still xpercaya. pergi tnya sama nenek2 atuk2 makcik2 pakcik2 jiran sebelah rumah. tk pon tok penghulu kampung sebelah . BETUL.


terbaru kami ada satu lagi date..
SV 835 1930 2345 2Nov kul jed
SV 830 2350 1300 13Nov med kul
Sesuai untuk group wanita 45tahun ke atas ...hilton convention hotel 6 malam 5 star ...30 kekosongan ..


14 Dec SV 827 1500 2030 KUL MED
25 Dec SV 834 0415 1750 JED KUL 
RM 6990 Bilik ber-4 Kepada yang ingin masuk madinah dahulu , baru ke mekah ..
30 kekosongan ..

Macam kami mempunyai pengarah urusan yg betul2 cakna mngenai anda! yes i guarantee. Bukan sahaja pengarah urusan kami sahaja , En Salman Faris. Malahan isteri En Salman juga adalah salah seorang dari penggerak umrah. Nampak x disitu ? kami xmain2 okey. xmain2. Mereka sekeluarga mmg mementingkan kewajipan sbgai pembawak anda semua . Apa bukti sy ?
Ok now, u just log in fb masing. then search for Tariq Travel and Tours. Kami berpengkalan di Pasir Puteh, Kelantan. Klau agak2 buka fb alamat slain Pasir Puteh, Cari balik! bukan kami tu. kami mmg berpengkalan d Pasir Puteh sahaja.

Dahtu klau orang KL? Selangor ? Melaka ? Johor ? Utara2 ? serta yg sewaktu dengannya camna...
XPE KAMI ADA AGEN SELURUH MALAYSIA.

Xpon anda xnak agen?? Nak Pengarah Urusan jgk turun padang berdektan kawasan anda?? OK!!!! MEMANG KAMI  TURUN PADANG . DAN MEMANG KAMI MEMBERI CERAMAH UNTUK ANDA. kalau rasa agak2 malas nk call. xpe kasi email. kami boleh . nk lagi senang , anda setup place , kita bg taklimat face to face.


amacam ? yakin x?

kalau dah yakin tu sila ws yea. sy x bg no sy . sy bg no En Salman direct kepada anda  013-9295956,

xpon anda takut . manalah tahu kan anda nk ngada2 tnya soalan sampai 5 jam kaaa. sini ws sy 0145011477. jangan ggu en salman yea, ggu sy. dia bz.


ok semua. thanks for readingg.
Assalamualaikum.
SALAM RAMADHAN
SALAM UKHUWAH.

Inn Shaa Allah.

Akhir kalam saya sajikan anda dengan gambar hotel 5 STAR kita.

HILTON CONVENTIONAL HOTEL 6 MALAM 7 HARI

100 METER SAHAJA DARI DATARAN MASJIDIL HARAM
MADINAH HOTEL DAR EIMAN TAIBAH @ AL MANAR 150 METER  3MALAM 4 HARI

Nak lagi lama , 7 hari mekah 7 hari madinah harga lain ...

nak 3 masjid ...

Masjid Nabawi 3malam
Masidil Haram  6 malam
Masjidil Aqsa - baitul muqadis juruselam pon ada  2 malam ..RM13000

dining table 
hall walk 
ni sy panggil 'peace place'
bedroom and so much comfortable fluffyyyyyy bed
outside view


Friendly reminder !! untuk pakej yg selain dari pakej kami ( NANTI KAMI BAGITAHU DETAIL) seperti ke taif dan lawatan lain harga asing ok. asing. mmg kami ni baik hati dah tapi harga asing ok. xleh pujuk2, air liur xleh buat minyak bas. :)  ok2 gurau bab minyak. tapi bab harga asing tu real. hihihi

Tuesday, July 11, 2017

Berita BAIK!! Ziarah taif dan miqa' umrah qaunul munazil percuma kepada 80 jemaah awal yg mendaftar

Ziarah taif dan miqa' umrah qaunul munazil -program 1 sar 120 percuma kepada 80jemaah awal yg mendaftar???

BOLEH PERCAYA KAH ?
YES U CAN GAIS...

Promosi kami untuk anda semua. Kepada 80 jemaah yang mendaftar awal .. anda bakal mendapat pakej ziarah taif dan miqa' secara PERCUMAAAAA..

Tentatif kami untuk anda adalah

Program (1) 120 per person
1 - Mosque of Abbas
2 - Mosque elbow
3-Massad Al-Adas
4 - Shoubra Museum
5 - the Akrama Dam
6. Factory of roses
7 - vegetable and fruit market
Transportation Bus Mercedes (303-404)
Lunch is a quarter of Mandy chicken per person
Program No. (2) SR 160 per person
Same program but transport and meal vary
King Long Bus 2015-2016
Lunch buffet is open in a five star hotel
Program No. (3) 220 SR per person
Same program number 2
But go by bus get down by cable car⁠⁠⁠⁠

menarik sangat2 kan, apa lagi contact us on +60 13-929 5956
we will so gladly to help.
any enquires just whatsapp for fast reply ore comment on our page

thanks for reading love.

Sunday, July 9, 2017

TRIP KE JAPANNNNNN

SPOILER ALERT!! TRIP TO JAPAN..




Next entry admin share.ssapa yg xsabo2 tu. sila komen tnya d ruangan bawah ok. 

Friday, July 7, 2017

melaka gateways

PAKEJ PERCUTIAN BAJET UNTUK ANDA SEKELUARGA... LENGKAP, SELESA, SEMPURNA 

Sempena cuti bulan 12 DECEMBER 2017. Kami Tariq Travel and Tours menyediakan pakej lengkap yang amat2 berbaloi untuk anda.

Pakej percutian ke Pulau Pinang 3 Hari 2 Malam dan Kedah 2 Hari 1 Malam..

Antara tempat2 menarik yang anda bakal lawati adalah 


1) Bustel Klebang Melaka

 Bustel yang viral di media2 sosial ini adalah rekaan daripada bas lama yang di olah menjadi hotel. bus + hotel = bustel. Lebih kurang 40 buah bas usang telah diubahsuai menjadi hotel dengan fasiliti asas yang lengkap. Setiap bilik Bustel ini boleh memuatkan sehingga 4 orang dewasa atau 2 orang dewasa & 2 orang kanak-kanak dalam satu-satu masa. Ia dilengkapi katil (1 queen bed atau 2 single bed) beserta selimut & bantal, air cond, almari solek, almari, flatscreen TV, 2 helai tuala, dan juga sejadah. lokasi bustel ini adalah sangat menarik iaitu berhampiran dengan pantai klebang Melaka.


Image result for bustel klebang
Anda juga boleh bermalam di sini. kami akan uruskan untuk anda. 


2) Pantai Klebang atau dikenali sebagai #melakadesert.


Pantai klebang adalah salah satu dari kawasan pantai yang ada di Melaka. Walaupun lokasinya agak tersembunyi pelancong dari dalam dan luar negara sentiasa menjadikan kawasan pantai ini sebagai lokasi bergambar. malahan anda juga boleh mengambil gambar wedding photoshot.. 

Pantai Klebang, Klebang Desert Tempat Menarik di Melaka






3) Muzium Kapal Selam


Kapal selam yang terdapat di muzium ini adalah FS Ouessant Agosta 70. Ia digunakan untuk tujuan latihan oleh kru Kelas Perdana Menteri TLDM. Dahulunya, kapal selam ini adalah kepunyaan Tentera Laut Perancis dan telah dibeli oleh kerajaan Malaysia. Ia diserahkan kepada kerajaan negeri Melaka secara rasmi pada 4 Mac 2012, dan kemudiannya dijadikan sebuah muzium.



Muzium Kapal Selam Tempat Menarik di Melaka








4)  The Shore Sky Tower

The Shore Sky Tower Tempat Menarik di Melaka

    The Shore Sky Tower adalah bangunan yang tertinggi di Melaka dengan ketinggian 42 tingkat iaitu 153m!

Selain itu, terdapat akuarium yang penuh dengan ikan koi dan yang paling menarik, satu platform kaca lutsinar telah dibina untuk membolehkan pengunjung menguji keberanian.Ia adalah salah satu tempat menarik di Melaka yang patut dikunjungi waktu malam.


5)  Rumah Terbalik

Rumah Terbalik Melaka Upside Down House, Tempat Menarik di Melaka
Upside Down House ini adalah salah satu lokasi yang harus dilawati, terutamanya buat kaki Instagram. Di sini anda akan mendapat satu pengalaman unik yang dihasilkan dengan memanipulasi kedudukan perabot dan barangan di dalam rumah. Benda yang sepatutnya ada kat lantai, dilekatkannya di siling, dan begitulah sebaliknya. 


6)  Kota A Famosa
Kota A'Famosa Tempat Menarik di Melaka

Kota A Famosa adalah sebuat kubu Portugis yang dibina pada tahun 1511 sewaktu Afonso de Albuquerque. Kota A Famosa merupakan senibina Eropah yang tertua yang masih wujud di Asia Tenggara. Sebenarnya, kubu ini lebih besar. Namun begitu, bahagian-bahagian lain telah diruntuhkan pada tahun 1807 dan hanya Porta de Santiago, iaitu sebuah gate house yang kecil masih teguh berdiri.

Di samping mempelajari tentang sejarah negeri Melaka, kota A Famosa adalah lokasi yang paling simbolik bagi negeri Melaka. 


7)  Melaka River Cruise

Melaka River Cruise, Tempat Menarik di Melaka



Jom bersiar-siar di sepanjang Sungai Melaka dengan menaiki bot! Sungai yang 
mengalir merentasi bandar Melaka ini membolehkan anda menikmati pemandangan bangunan-bangunan warisan, gudang-gudang lama, gereja & juga kawasan perkampungan.

Anda boleh menaiki River Cruise ini di jeti Muara. Dari jeti Muara, anda akan dibawa sehingga ke jeti Taman Rempah dan anda akan berpatah balik ke jeti Muara. River Cruise ini juga beroperasi pada waktu malam. River Cruise adalah salah satu tempat menarik di Melaka yang patut dikunjungi pada waktu malam.

Jom bersiar-siar di sepanjang Sungai Melaka dengan menaiki bot! Sungai yang mengalir merentasi bandar Melaka ini membolehkan anda menikmati pemandangan bangunan-bangunan warisan, gudang-gudang lama, gereja & juga kawasan perkampungan.




8) The Stadthuys


The Stadthuys, Tempat Menarik di Melaka


The Stadthuys pada suatu masa dahulu adalah sebuah dewan bandaran sewaktu pemerintahan Belanda di negeri Melaka. Ia juga merupakan salah satu daripada monumen simbolik bagi negeri Melaka – ramai yang mengenalinya sebagai “bangunan merah kat Melaka”. Ini adalah salah satu lokasi yang tak pernah putus dengan kehadiran pelancong yang ingin bergambar sebagai tanda kenangan. Kalau anda berminat, kat depan ni pun banyak beca- Beca Elsa Frozen pun ada!



Sekian sahaja part 1 lawatan negeri melaka.


untuk pengetahuan semua tempahan untuk pakej ini adalah sehingga bulan 10 2017.. October 2017 .. untuk sesiapa yang berminat sila hubungi 014-5011477 untuk membuat tempahan dan sebarang pertanyaan. ataupun anda boleh ke facebook dan like page kami Tariq Travel and Tours Sdn Bhd. Kami bertapak di Pasir Putih Kelantan. 

Jika anda di luar Kelantan.. jangan risau kerana kami ada agen di seluruh Malaysia.. kami boleh uruskan. tiada had per pax. anda boleh bawa mak cik kakak adik sekolah, satu ofissss. ok..


sebarang penambahbaikan , komen atau cadangan sila komen di ruangan di bawah. 

sekian, terima kasih. 


Image result for happy face

Wednesday, June 7, 2017

BANDUNG 4 D 3 NIGHT. HANYA RM 489

GOOD EVENING ALL READERS.

WE HAVE AN AWESOME POST TO UR GUYS WHO PLANNING ON YOUR BUDGET TRIP. ONLY RM489 PER PAX.


BANDUNG SHOPPING TOUR 4 DAYS 3 NIGHT. WE GONNA GO ON TRAVEL ON APRIL 2018. SO DO BOOKING URGENTLY!!! WHAT IS MORE AWESOME IS THE PRICE IS GROUND AND YOU CAN CHOOSE YOUR OWN FLIGHT TICKET. YOUR OWN PLANNING FLIGHT TRIP. SO ,, DO PLANNING UR BUDGET URGENTLY ! WHAT MORE IS U CAN BRING ALL YOUR RELATIVES AND SIBLINGS AND UR LOVELY FRIENDS.. SO!! DO BOOKING UR PLACE SHORTLY!

YES ITS DO NOT HAVE MAXIMUM PAX. BUT IT DOES HAVE MAXIMUM DATE TO BOOK.
IT IS A SUPER DUPER SAVE FOR U ! WE HAVE THE TRANSPORT, THE HOTELS, ALSO THE BREAKFAST!
OUR HOTELS ARE VERY COMFORTABLE. YOU DONT HAVE WORRY A BIT.

WHAT  MORE GREAT IS ! WE ARE GONNA COME WITH U. ALL THE WAY FROM KL AIRPORT.

Day 01 : Arrive - Bandung
Upon arrival at Husen Sastranegara Intl Airport, meet and greet by our guide,
Transfer to your choice Hotel for check in. Bandung sightseeing tour to visit Gedung Sate, Museum of Asia Africa, jalan Braga and some colonial areas, Lunch & Dinner at local restaurant (Own expenses)

Day 02 : Bandung Shopping Tour (B)
After breakfast to visit shopping at Pasar Baru Bandung, centre of retail textile, fashions and fabrics, craft etc, after lunch continue to Factory Outlets such as Rumah Mode, Fashion World, Mode Plus,  in the afternoon shopping at FO Jalan Dago : Episode, Jetset, Blossom, Glamour, Victoria, Edward Forrer shoes, etc.Alternative shopping in the late afternoon at Paris Van Java malls, Lunch & Dinner at local restaurant (Own expenses)

Day 03 : Bandung Shopping (B)
After breakfast shopping at Cibaduyut leather shoes centre. After lunch continue to visit Danarhadi Batik House, Stamp, Secret, Summit and Heritage Factory Outlets. Or optional tour program to see Angklung Music performance, Continue to Cihampelas Jeans market, CiWalk malls, Lunch & Dinner at local restaurant (Own expenses)

Day 04 : Bandung – (B)
After breakfast, check out from hotel. Shopping and buy some oleh-oleh Bandung’s Cakes. Transfer out to Bandung Airport.
End of services.

Price RM 375 per person / Twin sharing (Minimum of 6 person)

Including :
Three (03) nights stay at 3* or 2* hotel in Bandung
Daily Breakfast
Transport for Four (04) days based on program

Excluding :
Flight tickets, Meals, Driving tippings and any personal expenses.

Remarks :
NOT VALID During Hari Raya and subject to availability.

Saturday, May 20, 2017

PAKEJ PERCUTIAN KE MELAKA ISTIMEWA SEMPENA CUTI SEKOLAH

PAKEJ PERCUTIAN BAJET UNTUK ANDA SEKELUARGA... LENGKAP, SELESA, SEMPURNA 

Sempena cuti bulan 12 DECEMBER 2017. Kami Tariq Travel and Tours menyediakan pakej lengkap yang amat2 berbaloi untuk anda.

Pakej percutian ke Melaka 5 Hari 4 Malam..

Antara tempat2 menarik yang anda bakal lawati adalah 


1) Bustel Klebang Melaka

 Bustel yang viral di media2 sosial ini adalah rekaan daripada bas lama yang di olah menjadi hotel. bus + hotel = bustel. Lebih kurang 40 buah bas usang telah diubahsuai menjadi hotel dengan fasiliti asas yang lengkap. Setiap bilik Bustel ini boleh memuatkan sehingga 4 orang dewasa atau 2 orang dewasa & 2 orang kanak-kanak dalam satu-satu masa. Ia dilengkapi katil (1 queen bed atau 2 single bed) beserta selimut & bantal, air cond, almari solek, almari, flatscreen TV, 2 helai tuala, dan juga sejadah. lokasi bustel ini adalah sangat menarik iaitu berhampiran dengan pantai klebang Melaka.


Image result for bustel klebang
Anda juga boleh bermalam di sini. kami akan uruskan untuk anda. 


2) Pantai Klebang atau dikenali sebagai #melakadesert.


Pantai klebang adalah salah satu dari kawasan pantai yang ada di Melaka. Walaupun lokasinya agak tersembunyi pelancong dari dalam dan luar negara sentiasa menjadikan kawasan pantai ini sebagai lokasi bergambar. malahan anda juga boleh mengambil gambar wedding photoshot.. 

Pantai Klebang, Klebang Desert Tempat Menarik di Melaka


3) Muzium Kapal Selam


Kapal selam yang terdapat di muzium ini adalah FS Ouessant Agosta 70. Ia digunakan untuk tujuan latihan oleh kru Kelas Perdana Menteri TLDM. Dahulunya, kapal selam ini adalah kepunyaan Tentera Laut Perancis dan telah dibeli oleh kerajaan Malaysia. Ia diserahkan kepada kerajaan negeri Melaka secara rasmi pada 4 Mac 2012, dan kemudiannya dijadikan sebuah muzium.

Muzium Kapal Selam Tempat Menarik di Melaka


4)  The Shore Sky Tower

The Shore Sky Tower Tempat Menarik di Melaka

    The Shore Sky Tower adalah bangunan yang tertinggi di Melaka dengan ketinggian 42 tingkat iaitu 153m!

Selain itu, terdapat akuarium yang penuh dengan ikan koi dan yang paling menarik, satu platform kaca lutsinar telah dibina untuk membolehkan pengunjung menguji keberanian.Ia adalah salah satu tempat menarik di Melaka yang patut dikunjungi waktu malam.


5)  Rumah Terbalik

Rumah Terbalik Melaka Upside Down House, Tempat Menarik di Melaka
Upside Down House ini adalah salah satu lokasi yang harus dilawati, terutamanya buat kaki Instagram. Di sini anda akan mendapat satu pengalaman unik yang dihasilkan dengan memanipulasi kedudukan perabot dan barangan di dalam rumah. Benda yang sepatutnya ada kat lantai, dilekatkannya di siling, dan begitulah sebaliknya. 


6)  Kota A Famosa
Kota A'Famosa Tempat Menarik di Melaka

Kota A Famosa adalah sebuat kubu Portugis yang dibina pada tahun 1511 sewaktu Afonso de Albuquerque. Kota A Famosa merupakan senibina Eropah yang tertua yang masih wujud di Asia Tenggara. Sebenarnya, kubu ini lebih besar. Namun begitu, bahagian-bahagian lain telah diruntuhkan pada tahun 1807 dan hanya Porta de Santiago, iaitu sebuah gate house yang kecil masih teguh berdiri.

Di samping mempelajari tentang sejarah negeri Melaka, kota A Famosa adalah lokasi yang paling simbolik bagi negeri Melaka. 


7)  Melaka River Cruise

Melaka River Cruise, Tempat Menarik di Melaka



Jom bersiar-siar di sepanjang Sungai Melaka dengan menaiki bot! Sungai yang 
mengalir merentasi bandar Melaka ini membolehkan anda menikmati pemandangan bangunan-bangunan warisan, gudang-gudang lama, gereja & juga kawasan perkampungan.

Anda boleh menaiki River Cruise ini di jeti Muara. Dari jeti Muara, anda akan dibawa sehingga ke jeti Taman Rempah dan anda akan berpatah balik ke jeti Muara. River Cruise ini juga beroperasi pada waktu malam. River Cruise adalah salah satu tempat menarik di Melaka yang patut dikunjungi pada waktu malam.

Jom bersiar-siar di sepanjang Sungai Melaka dengan menaiki bot! Sungai yang mengalir merentasi bandar Melaka ini membolehkan anda menikmati pemandangan bangunan-bangunan warisan, gudang-gudang lama, gereja & juga kawasan perkampungan.

8) The Stadthuys


The Stadthuys, Tempat Menarik di Melaka


The Stadthuys pada suatu masa dahulu adalah sebuah dewan bandaran sewaktu pemerintahan Belanda di negeri Melaka. Ia juga merupakan salah satu daripada monumen simbolik bagi negeri Melaka – ramai yang mengenalinya sebagai “bangunan merah kat Melaka”. Ini adalah salah satu lokasi yang tak pernah putus dengan kehadiran pelancong yang ingin bergambar sebagai tanda kenangan. Kalau anda berminat, kat depan ni pun banyak beca- Beca Elsa Frozen pun ada!

Sekian sahaja part 1 lawatan negeri melaka.

untuk pengetahuan semua tempahan untuk pakej ini adalah sehingga bulan 10 2017.. October 2017 .. untuk sesiapa yang berminat sila hubungi 014-5011477 untuk membuat tempahan dan sebarang pertanyaan. ataupun anda boleh ke facebook dan like page kami Tariq Travel and Tours Sdn Bhd. Kami bertapak di Pasir Putih Kelantan. 

Jika anda di luar Kelantan.. jangan risau kerana kami ada agen di seluruh Malaysia.. kami boleh uruskan. tiada had per pax. anda boleh bawa mak cik kakak adik sekolah, satu ofissss. ok..


sebarang penambahbaikan , komen atau cadangan sila komen di ruangan di bawah. 

sekian, terima kasih. 


Image result for happy face

Friday, May 19, 2017

PAKEJ PERCUTIAN MENGIKUT KEHENDAK PELANGGAN

PAKEJ PELANCONGAN BERKELOMPOK UNTUK ANDA.

ANDA PELAJAR UNIVERSITY ? SEKOLAH MENENGAH ? CIKGU ? MAHUPUN BEKERJA DI MANA2 SYARIKAT ? ATAUPUN ANDA MAHUKAN SEBUAH PERCUTIAN UNTUK KELUARGA ANDA...



NO WORRIES , kami di Tariq travel and tours boleh uruskan untuk anda..

destinasi yang anda mahukan ke mana ? Malaysia ? Asia? Europe? middle east ? Australia?  sebutkan sahaja .. tiada masalah, kami uruskan ke mana2 sahaja.

percutian bajet mahupun percutian mewah yang seiiring dengan citarasa anda...
semua kami uruskan daripada airport hinggalah ke setiap destinasi anda.
Makanan ? kami setel..  Bas? Kami setel ? Tiket ? Kami setel.. Hotel ? Kami setel. Ataupun anda tak mahu hotel. anda mahukan ala2 bajet untuk berjimat .. pon xda masalah.. kami setelkan..

Kerana memudahkan anda para pelanggan Tariq travel and tours sdn bhd. di sini sy listkan awal2 golongan2 yang kami amat2 terbuka untuk berkhidmat.

1) percutian untuk hari keluarga company anda

2) percutian untuk hari keluarga untuk keluarga besar anda

3) percutian untuk kawasan perumahan anda

4) percutian untuk kelab mahupun setiap persatuan anda.

5)percutian untuk anak murid anda, rombongan sekolah misalnya darjah 6.

6) percutian untuk sekolah menegah.

7) percutian untuk sekolah menegah seperti kem jati diri dan percutian memupuk sikap untuk para remaja.

8) percutian untuk adik2 di university, kami faham adik2 di university hndak mlepaskan tekanan belajar, jadi sekali setiap sem tu nk lah tenangkan fikiran kan.. xpee. adik2 contact sahaja. bgtahu bajet berapa. berapa orang. kami uruskan.. xperlulah berjimat bercuti sampai tido dalam bas. makan megi berbekal.

9) percutian kepada sesiapa sahaja.




hubungi pengarah urusan kami 013-9295956...

Ataupun adik2 nak tanya2 dulu. nak kami bercerita dulu. anjurkan sesi kenal2. boleh,, whatsapp je no no 014-5011477. semua boleh tanyaaa.

adik2 ada cadangan? penambahbaikan ? mengadu ? any review? post sahaja di ruangan kami..



UMRAH MUSIM SEJUK 5 STAR HOTEL RM 6599 SAHAJA!! MAKAN FULLBOARD!

ASSLAMUALAIKUM... Tengok tajuk macam xpercaya kan ? yeee percayalah saudara saudara sekalian. penginapan selesa, dari airport lagi penga...