Monday, September 24, 2018

Promosi umrah oktober/nov 2018 dan info umrah 2018-2019

As salam.

call/whatsapp 0137829566   pejabat 097869566

untuk penerbangan okt  dan awal nov ...
ada promo dari syarikat saudi dan MH
promo bilik fullboard dari hotel 5 star ...Le Meridain / Milenium  / anjum dsb ..
harga pakej rm 7600 menjunam ke rm5990 sahaja ...
.14 hari rm 8500 ke RM6400
16 Hari RM9000 ke RM6990 ....
 Betul ke Bohong ...gimik ke apa ... kan janji lain dapat lain...
flight murah , hotel murah ...saya pon dapat bagi diskaun lah ...rm2010 TOTAL DISKAUN ...
Biar betul ...

Nak deal , nak cari pakej ..biar berurusan direct dengan CEO tariq  sendiri ...
pengurus cawangan @ team hebat hanya pemudah urusan di tempat masing masing sahaja...
Qoutation harga tanya CEO...urusan kursus umrah , taklimat , beg saguhati yang comel ...sila berurusan dengan pengurus cawangan dan team hebat tariq .



Info pakej nov -dec 2018 ..jan -june 2019
nak custom ,(semi -D iy) tiket ada , nak hotel +visa sahaja..
nak visa ,tiket dan bus sahaja...
nak semua ...tak nak makan . tak nak beg ( umrah kali ke-5 daa , )
 sila hubungi CEO


Bajet
RM5800(12H),
RM7000(14H),RM 7600(16)  10hari mekah
Burj giwar hotel mekah  mekah 60 m
Concorde taiba hotel madinah 60m gate 15

5star
Rm7600(12H),
Rm8500(14H),Rm9000(16H) 10 hari mekah
Safwah hotel mekah  50m
Elaf taiba hotel madinah  50m gate 15
penerbangan saudi airlines @ MH
Bisness clas seat saudi tambah 3000/pax

Harga bilik ber-4/5

tarikh terbang
20 nov-1 dec
20 nov -5 dec
20 nov -7 dec

6-17 dec
6-20 dec
6-23 dec

13-24dec
13-27dec
13-29 dec

2019
10-21 jan 2019
10-25 jan
10-27 jan

26jan-6 feb
26jan- 8feb
26 jan -10feb

2-13feb
2-17feb
2-19 feb

7-18mac
7-21mac
7-23mac

cuti sekolah mac 2019
23mac- 2 april
23 mac-4 april
23mac-6 april

4-15april
4-19april
4-21 april

cuti sekolah may(25MAY-9JUN) ---RAMADHAN 1440H

Bajet
Hotel mekah jawharat Muner 250 M 
Hotel Madinah Concorde Taiba 60M ke gate 15

5 Star
Hotel mekah safwah/dar Eiman Royale /Milenium 50M
Hotel Madinah Elaf taiba/Concorde Dar Al khair 50M gate 15

AWAL
1-12MAY   Bajet rm7000  5 Star RM9000
1-14MAY   Bajet RM 7400 5 Star RM 9500
1-16MAY   Bajet RM 7800  5Star RM 10000

TENGAH
16-27MAY  Bajet RM7500     5Star RM 9900 
16-29MAY  Bajet RM8000     5Star RM 10400
16-31 MAY Bajet RM8400     5Star RM 10800

RAYA DI MEKAH  Bajet RM 8000 5Star RM 12000

RAYA DI MALAYSIA  Bajet RM8000 5 Star RM12000

SEBULAN  10 hari madinah 20 hari mekah Bajet RM 15,000 5Star RM 25,000

sila tinggalkan no talipon untuk dihubungi

CEO Tariq travel
0137829566
097869566
tariqtravel.biz
FB tariqtravelpasirputeh
Instagram tariqtravel06

Monday, September 3, 2018

Umrah, Haji dulu Bayar Kemudian tanpa faedah 0% selama 24 bulan

As salam,

Atas permintaan ramai, Pihak tariq travel dengan kerjasama Bank Rakyat -Bank Pilihan Anda

memberi kemudahan kepada bakal jemaah umrah dan haji furada.

Pakej Umrah bermula serendah RM5800 bersamaan rm241 sebulan . Mampukan

Pakej Haji furada RM40,000 bersamaan RM416 sebulan selama 24 bulan.

Haji furada tidak perlu menunggu giliran dari tabung haji.

Umrah dan haji patut disempurnakan di usia muda ,memandangkan rukun islam ini memerlukan tenaga dan kesihatan.

Pihak Tariq travel hanya memberi opsen dari segi kewangan jika ia menjadi penghalang, alasan.
Insha Allah bimbingan dan ilmu cara,panduan menyempurnakan rukun islam akan diberi keutamaan kepada bakal bakal tetamu Allah.

Hubungi CEO Tariq travel 0137829566 pejabat 097869566 untuk sesi penerangan dan taklimat secara percuma.




Sunday, August 12, 2018

Umrah 3 masjid

As salam,

ramai yang call,  whatsapp bertanyakan umrah masjidil Aqsa ..

sila call/whatsapp 0137829566
09-7869566 pejabat untukn pendaftaran . cukup 25pax terbang






RM11400.. ANJUM MEKAH   5STAR...

ATUCARA UMRAH 3 MASJID 




Sunday, August 5, 2018

Badal Haji 2018 1439H

As salam ,

Last call untuk tunaikan badal haji kepada arwah ayah, mek, ibu mertua, pak mertua, adik beradik yang telah meninggal dunia.

Ore Mekah atau petugas petugas badal haji kami telah bersiap sedia nak beli kain ihram dah ...


Barangan cenderahati dari bumi mekah ..Air zam zam 5 liter bukan 1 liter..
23 zulhijjah petugas akan dapat sijil , dan pos lajuu skynet akan hantar ke pejabat tariq travel di pasir puteh. september Insha Allah sapa , seminggu sampai kepada waris di malaysia ...sabah serawak ..perlis , johor pon layan ...poslaju ,skynet ,GDeX oyat jah nak  syarikat mana?






tarikh akhir  10 ogos ....tarikj wukuf 22 ogos ...
apa-apahal call je ceo atau team hebat tariq travel seluruhg malaysia .

Thursday, August 2, 2018

Branch Shah Alam started operation Feb 2018

Assalamualaikum..


We are pleased to inform our new opening branch for KL/Selangor located in Shah Alam.
Full address :

21-13a, Avenue crest, Jalan Jubli Perak 22/1, Seksyen 22, 40150, Shah Alam, Selangor.
For short moment all potential client are required to make appointment.

Kindly contact 014-5011477(branch manager) or 013-9295956(general manager) to book.

In conjuction with our new opening we are delighted to serve all with sweets specially brought from Makkah and Madinah.

Please feel free to come and enjoy ur moment here!

Sincerely,
Tariq Travel and Tours ( Shah Alam ),

Thanks.

Tarikh penerbangan

 5 oktober
 20 nov
 24 nov
 6 dec
 13 dec
 21 jan 2019
 2 Feb 2019








                                     



2-16 Feb 2019





Tuesday, July 17, 2018

Umrah syawal poso 6

As salam ,

VVIP cerderahati dari kami;
seat business class  hotel 5 star fullboard, 1 GMC 1 Mutawif...harga dari  RM12K


video sikit ...



Pakej bajet rm5800, 7000, 8500 cenderahati :







Tiket murah , saudi boh ...kul med jed kul lagi ...masuk madinah kelik jeddah
Hotel murah ...tentu lah dekat ...250meter ke dataran jah
Rm5500 ...10free 1
Nak bagi lagi ...9 hari di mekah ....3 hari madinah ...buleh tahan buat umrah lah
Tarikh ....
2-14 syawal 16-28june
Nak lagi
Cuti sekolah june
13-24 june ...

Sila pukul talipon
09-7869566
013-7829566
Whatsapp ko kecek sendiri ko ...mari pejabat ko...
Ceo,COO ...branch manager semua sedia melayan


musim baru 1440H ,penerbangan pertama kami

1. 5-16 oktober 2018 pakej 10 hari bajet rm5800     5 star rm7600, masih ada 20 seat lagi!
    5-20 oktober 2018 pakej 14 hari 7 hari mekah 7 hari madinah

2. 20nov - 1 dec 2018  masih ada 20 seatt lagi
    20 nov - 4 dec pakej 14 hari

3. 6-17 dec 2018 masih ada 10 seat lagi
    6-20 dec 2018
    13-24 dec 2018
     13-29 dec pendaftaran di buka
4. 5 -16 jan 2019
     21 jan -6 feb 2019 pendaftaran dibuka
5. 2-13 Feb 2019  masih ada
    2-17 feb 2019   masih ada 10 seat








Promosi umrah oktober/nov 2018 dan info umrah 2018-2019

As salam. call/whatsapp 0137829566   pejabat 097869566 untuk penerbangan okt  dan awal nov ... ada promo dari syarikat saudi dan MH pr...