Friday, May 19, 2017

PAKEJ PERCUTIAN MENGIKUT KEHENDAK PELANGGAN

PAKEJ PELANCONGAN BERKELOMPOK UNTUK ANDA.

ANDA PELAJAR UNIVERSITY ? SEKOLAH MENENGAH ? CIKGU ? MAHUPUN BEKERJA DI MANA2 SYARIKAT ? ATAUPUN ANDA MAHUKAN SEBUAH PERCUTIAN UNTUK KELUARGA ANDA...



NO WORRIES , kami di Tariq travel and tours boleh uruskan untuk anda..

destinasi yang anda mahukan ke mana ? Malaysia ? Asia? Europe? middle east ? Australia?  sebutkan sahaja .. tiada masalah, kami uruskan ke mana2 sahaja.

percutian bajet mahupun percutian mewah yang seiiring dengan citarasa anda...
semua kami uruskan daripada airport hinggalah ke setiap destinasi anda.
Makanan ? kami setel..  Bas? Kami setel ? Tiket ? Kami setel.. Hotel ? Kami setel. Ataupun anda tak mahu hotel. anda mahukan ala2 bajet untuk berjimat .. pon xda masalah.. kami setelkan..

Kerana memudahkan anda para pelanggan Tariq travel and tours sdn bhd. di sini sy listkan awal2 golongan2 yang kami amat2 terbuka untuk berkhidmat.

1) percutian untuk hari keluarga company anda

2) percutian untuk hari keluarga untuk keluarga besar anda

3) percutian untuk kawasan perumahan anda

4) percutian untuk kelab mahupun setiap persatuan anda.

5)percutian untuk anak murid anda, rombongan sekolah misalnya darjah 6.

6) percutian untuk sekolah menegah.

7) percutian untuk sekolah menegah seperti kem jati diri dan percutian memupuk sikap untuk para remaja.

8) percutian untuk adik2 di university, kami faham adik2 di university hndak mlepaskan tekanan belajar, jadi sekali setiap sem tu nk lah tenangkan fikiran kan.. xpee. adik2 contact sahaja. bgtahu bajet berapa. berapa orang. kami uruskan.. xperlulah berjimat bercuti sampai tido dalam bas. makan megi berbekal.

9) percutian kepada sesiapa sahaja.




hubungi pengarah urusan kami 013-9295956...

Ataupun adik2 nak tanya2 dulu. nak kami bercerita dulu. anjurkan sesi kenal2. boleh,, whatsapp je no no 014-5011477. semua boleh tanyaaa.

adik2 ada cadangan? penambahbaikan ? mengadu ? any review? post sahaja di ruangan kami..



No comments:

Post a Comment