Saturday, August 19, 2017

UMRAH MUSIM SEJUK 5 STAR HOTEL RM 6599 SAHAJA!! MAKAN FULLBOARD!

ASSLAMUALAIKUM...

Tengok tajuk macam xpercaya kan ? yeee percayalah saudara saudara sekalian.

penginapan selesa, dari airport lagi pengarah urusan kami akan jemput. bahkan sblom anda bertolak !! taklimat , semua mngenai persiapan dari A hingga ke Z pengrah urusan kami akan briefkan utk anda. Apa yang paling MENARIK dan KELAINAN mngenai pakej umrah TARIQ TRAVEL AND TOURS ini adalah. SATU LAGI NIII, SATU LAGIIII,MAKAN. makan penting ok . kalau makan xkenyang macam mana ibadah nak lengkap. MAKAN KAMI SEDIAKAN FULLBOARD. Saya ulang suara , MAKAN FULLBOARD. dan yg paling utama..............

..............................PENGARAH URUSAN SEBAGAI MUTAWIF................................................

Nampak simple sahaja . tapi cuba andaa bayangkan sekiranya anda berdaftar dengan agensi agensi tertentu . niat dalam hati dah elok untuk umrah, dpat2 cakap xserupa bikin. Saya tidak bergurau. Saya tidak menuduh. Memang ramai sahaja yang telah terkena( SEMEMANGNYA BUKAN PELANGGAN TARIQ TRAVEL LAH YEA). kalau anda nak tahu cuba google, dalam google je dah ad brpa bnyak kes. kes sangkut d airport lah. sangkut de mekah la. madinah lah, hotel cakap xsama bikin lah. dalam iklan tunjuk 5 bintang, gambar lawaaaa. mewah sangat. tapi bila sampai ? ummmm. HAMPEHH.

Sebab tu lah di sini sekali lagi saya tekankan mempunyai mutawif yg bertanggungjawab adalah sgt penting. Klau still xpercaya. pergi tnya sama nenek2 atuk2 makcik2 pakcik2 jiran sebelah rumah. tk pon tok penghulu kampung sebelah . BETUL.


terbaru kami ada satu lagi date..
SV 835 1930 2345 10Nov kul jed
SV 830 2350 1300 20Nov med kul
Sesuai untuk group wanita 45tahun ke atas ...hilton convention hotel 6 malam 5 star ...30 kekosongan ..

Bilik ber-2 tambah rm1000 seorang
Bilik Ber-3 tambah rm500 seorang 
Pakej 7 hari mekah 7 hari madinah RM 7600 
Bilik ber-2 tambah RM 1000
Bilik Ber-3 Tambah Rm750

upgrade tiket Business Class tambah RM 2000 seorang 
upgrade lagi tak nak naik bas ,nak naik Hyundai family kita je tambah RM 500 Seorang




14 Dec SV 827 1500 2030 KUL MED
25 Dec SV 834 0415 1750 JED KUL 
RM 6990 Bilik ber-4 Kepada yang ingin masuk madinah dahulu , baru ke mekah ..
30 kekosongan ..



kepada yang mencari pakej umrah bajet ,umrah ekonomi ..kami sedia berkhidmat , RM5500 dari KLIA
bilik ber-4/5


Macam kami mempunyai pengarah urusan yg betul2 cakna mngenai anda! yes i guarantee. Bukan sahaja pengarah urusan kami sahaja , En Salman Faris. Malahan isteri En Salman juga adalah salah seorang dari penggerak umrah. Nampak x disitu ? kami xmain2 okey. xmain2. Mereka sekeluarga mmg mementingkan kewajipan sbgai pembawak anda semua . Apa bukti sy ?
Ok now, u just log in fb masing. then search for Tariq Travel and Tours. Kami berpengkalan di Pasir Puteh, Kelantan. Klau agak2 buka fb alamat slain Pasir Puteh, Cari balik! bukan kami tu. kami mmg berpengkalan d Pasir Puteh sahaja.

Dahtu klau orang KL? Selangor ? Melaka ? Johor ? Utara2 ? serta yg sewaktu dengannya camna...
XPE KAMI ADA kakitangan kontrak  SELURUH MALAYSIA.

Xpon anda xnak agen?? Nak Pengarah Urusan jgk turun padang berdektan kawasan anda?? OK!!!! MEMANG KAMI  TURUN PADANG . DAN MEMANG KAMI MEMBERI CERAMAH UNTUK ANDA. kalau rasa agak2 malas nk call. xpe kasi email. kami boleh . nk lagi senang , anda setup place , kita bg taklimat face to face.


amacam ? yakin x?

kalau dah yakin tu sila ws yea. sy x bg no sy . sy bg no En Salman direct kepada anda  013-9295956,

xpon anda takut . manalah tahu kan anda nk ngada2 tnya soalan sampai 5 jam kaaa. sini ws sy 0145011477. jangan ggu en salman yea, ggu sy. dia bz.


ok semua. thanks for readingg.
Assalamualaikum.
SALAM RAMADHAN
SALAM UKHUWAH.

Inn Shaa Allah.

Akhir kalam saya sajikan anda dengan gambar hotel 5 STAR kita.

HILTON CONVENTIONAL HOTEL 6 MALAM 7 HARI

100 METER SAHAJA DARI DATARAN MASJIDIL HARAM
MADINAH HOTEL DAR EIMAN TAIBAH @ AL MANAR 150 METER  3MALAM 4 HARI

Nak lagi lama , 7 hari mekah 7 hari madinah harga lain ...

nak 3 masjid ...

Masjid Nabawi 3malam
Masidil Haram  6 malam
Masjidil Aqsa - baitul muqadis juruselam pon ada  2 malam ..RM13000

dining table 
hall walk 
ni sy panggil 'peace place'
bedroom and so much comfortable fluffyyyyyy bed
outside view


Friendly reminder !! untuk pakej yg selain dari pakej kami ( NANTI KAMI BAGITAHU DETAIL) seperti ke taif dan lawatan lain harga asing ok. asing. mmg kami ni baik hati dah tapi harga asing ok. xleh pujuk2, air liur xleh buat minyak bas. :)  ok2 gurau bab minyak. tapi bab harga asing tu real. hihihi

No comments:

Post a Comment

Panduan Pakaian ke Tanah Suci bersama Tariq Travel

Panduan Pakaian ke Tanah Suci bersama Tariq Travel and Tours... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... nk g umrah tapi xtahu nak shopping apa. haha. y...